MTB-AVONTUREN   even van het padje
 

Waar

Iedereen kent de Hoge Veluwe en de Veluwezoom tussen Apeldoorn en Arnhem. De Noord Veluwe is echter veel minder populair onder mountainbikers. Met name het uiterste noorden tussen Epe, ’t Harde en Hattem staat over het algemeen bekend als ‘saai’ en ‘vlak’. Je hebt daar wel de gebruikelijke MTB-routes Hattem en Heerde maar spectaculair zijn ze allerminst. 

Maar niets is wat het lijkt...Waarom

Je wordt op je mountainbike meegenomen door Arjan Korterink. Ik kom uit Zwolle, heb een motorcross achtergrond en ben fanatiek mountainbiker.
Naast MTB-AVONTUREN ben ik ook eigenaar van En-ebel. Met En-ebel help ik bedrijven die willen verhuizen, verbouwen of verduurzamen. Om mijn hoofd leeg te maken en te ontspannen doe ik niets liever dan fietsen.
Ik fiets al meer dan 10 jaar over de Noord Veluwe en ken alle mooie en uitdagende tracks en klimmetjes.Buiten de MTB-routes zijn er zoveel mooie tracks en klimmetjes. Zonde is dat niemand ze kent. Door de jaren heen ben ik zelf gaan pionieren waardoor ik nu veel mooie routes ken. Deze wil ik graag delen met anderen. 

Natuurlijk kan je met je Garmin of Wahoo ook andere routes rijden, maar het nadeel is dat het GPS in het bos vaak achter de feiten aan hobbelt. Waardoor je na een splitsing of kruising weer kan omdraaien. Met het gevolg dat je nooit echt lekker in het ritme komt en zelf continue moet opletten. Daarom denk ik dat het leuk is om samen op pad te gaan, net wat bijzondere tracks en klimmetjes te rijden, en zo het avontuur aan te gaan.