MTB-AVONTUREN   even van het padje
 

Wie

De tochten worden in groepsverband aangeboden (5–10 pers). Vriendinnen, collega’s, fietsvrienden, buren, kennissen, het maakt niet uit hoe je elkaar kent, als je samen maar van de mountainbike en het avontuur houdt.

Voor eten en drinken wordt gezorgd. Je krijgt een bidon met sportdrank en eten voor onderweg mee. Bij ontvangst staat de koffie klaar.  De bidon mag na afloop mee naar huis.

Onderweg krijg je van mij de juiste tips en tricks om de tocht goed te laten verlopen. Na afloop ben je verrast door het parcours, heb je wat bijgeleerd en was het een leuk avontuur.

Zin aan een hapje of drankje na afloop? Ook dat kunnen we regelen, zo kan je gezellig nog even napraten en sterke verhalen uitwisselen. Wat

Er kan gekozen worden uit verschillende soorten tochten: 

1. Ontspannen:

We fietsen een route van 2 of 3 uur met daarin diverse klimmetjes die niet al te  technisch zijn en met mooie begaanbare tracks over de Noord Veluwe. 

Dit is passend voor de minder ervaren MTB-er.

2. Uitdagend:

We fietsen een route van 2 of 3 uur met daarin diverse klimmetjes die technisch zijn en met goede maar ook minder begaanbare tracks op de Noord Veluwe.

Dit is passend voor de ervaren MTB-er.

3. Avontuurlijk:

We fietsen een route van 2 of 3 uur met daarin zoveel mogelijk technische klimmetjes, afdalingen en uitdagende tracks op de Noord Veluwe. 

Dit is passend voor de zeer ervaren MTB-er.